mandag 25. mars 2013

Norgesmester NM-Vinter Høyfjell 2013: NSUCH Barentsvidda's B SortebillSeieren i boks
NM vinter har siden arrangementet ble unnfanget i 1986 vært for meg vinterens vakreste eventyr. Det året stilte jeg med min gamle traver Emil (Tarpans Trutt-Grolll) som ble premiert med 2UK av selveste rypsteggen Johan B. Steen. Siden den gang har jeg stilt ulike pointere i forskjellige klasser på Vinter-NM år etter år, plukket premier i alle klassene, men aldri lyktes med "krone" noen hund. I år hadde jeg ikke den helt store "trua" da jeg og kompis Arild Skeivik startet på turen til Andøya. Men det viste seg at Sortebill på rekordfart hadde funnet formen, tross nedprioritert til fordel for unghunder. Da hans stjernesøster NUCH NJCH Barentsvidda's B Dolly viste seg å være indisponert følte vel Bill presset og slo til så det holdt og berget familie-æren. 1VK m CACIT NM-Vinter Finale!!!


Champagneskål!
Fra v; Dommer Thor B.Sagland, Dagfinn Fagermo m SV Albert (2VK Finale), undertegnede med P Sortebill 1VK CACIT NM-Vinter Finale, Jan-Arvid Arild m ES Bobbi Brown (3VK Finale) og dommer Reidar Håheim

NSUCH Barentsvidda's B Sortebill (Giga-SUCH SJCH Black Luckys Copiad)
Det å bli rangert foran en så eminent SV som Dagfinn Fagermos Albert og også passere Jan-Arvid Arilds solide ES ("Hi there people I'm ") Bobby Brown - ja det i seg selv er stort for Bill og meg! Gratulerer til min gode venn Dagfinn med sølv på Gressfjellets Albert og Jan-Arvid med bronse på Skaididalen's Bobbi Brown - 2 hedersmenn innen prøvesporten! Gode effektive dommere Thor Bernhard Sagland og Reidar Håheim og et parti bestående av utelukkende gjennomtrivelige førere gjorde at finalen ble helt topp! Takk til dere alle! Og takk til arrangørklubben HVFK's dyktige NM-stab som nok en gang arrangerer vinterens vakreste eventyr på en solid måte! Og IKKE minst tusen takk for alle lykkeønskninger på telefon, SMS og FB fra fjærn og nær - det har varmet! Takk for hyggelig blomsterhilsen fra NPK-styret i ettermiddag! Og takk til mine nydelige jenter som vel hjemme i går kveld stilte med velkomstchampis og vaiende rødt-hvitt-og-blått! God påske!